China 150t / 24h Jagung Tepung Milling Machine Produsen lan Suppliers | Hongdefa

HONGDEFA MILL

Since 1982 Branch office in Zambia Uganda Ethiopia

150t / 24h Jagung Tepung Milling Machine

Short Description:

macem-macem produk Maize glepung
jagung kuman
jagung bran
glepung fodder

Detail produk

Tags Product

macem-macem produk Maize glepung
jagung kuman
jagung bran
glepung fodder

5t-jagung-milling04
Mesin penggilingan jagung bisa gawé beda jenis meal jagung, lan glepung jagung, pangan kanggo nggawe Afrika pangan pokok.

5t-jagung-milling05

indeks kualitas produk

isi wedhi ≤0.02%
isi lemak ≤2.5%
isi logam Magnetic ≤0.003%
isi Kelembapan ≤13.5-14.5% (adhedhasar jagung mentah miturut karo standar nasional kanggo panyimpenan gandum mentahan)

Tambahan saka Jagung Grinding Machine:

project 1. Turnkey mesin jagung gilingan.

2. Advanced support teknologi lan desain selaras.

3. Kerajinan Pepek lan persediaan nyoto.

4. konsumsi daya Low.

5. layanan Perfect sawise-sales.

6. njamin Two taun.

Flow Technical:

5t-jagung-milling06

 

Iki glepung jagung mesin Processing panggilingan komersial, Iku kalebu papat-langkah: cleaning-jagung degerminating-panggilingan-jagung meal packing

1. sistem Cleaning: nalika tuku jagung, biasane jagung reged banget ing negara Afrika. Dadi sadurunge Processing, kudu reresik first.In jagung ana akeh jenis kotor, kaya watu, wesi, tali, plastik lan sapiturute Dadi miturut iki digunakake jagung drum sifter / jagung resik / jagung destoner etc mesin kanggo reresik jagung ing.

2. sistem Degerminating: Sawise reresik jagung, sadurunge degerminating, kudu Kelembapan jagung lan supaya turu jagung ing bin Kelembapan kanggo 2-10 jam miturut request beda, banjur pindhah menyang degerminator jagung, degerminator bisa kobongan ing kulit jagung saka kernel jagung lan dislodge kuman saka growong karo abang minimal ing ukuran pecahan bejat.

3. sistem Milling: Proses Manufaktur produk melu telu dhasar sub-pangolahan. Sepisanan, fisik detaches telu komponen kernel jagung saka saben liyane karo sethitik liang utawa nyawiji minangka bisa. Sareh, limo lan classifies partikel suwek dadi kelompok tartamtu lan pungkasan, ukuran lan nyuda partikel granularity sing dibutuhake. Telu komponen sing banjur dipunrekombinasi perlu gumantung ing jinis produk rampung dibutuhake. Sasaran saka proses banjur, kanggo copot ing bran lan kuman saka kernels jagung karo disintegration minimal saka salah siji ing endosperm utawa mbungkus bran / kuman. The endosperm murni banjur mboko sithik suda ing ukuran kanggo mbentuk produk saka granularity beda, kiro-kiro saka bagéyan relatif akeh samp kanggo glepung jagung banget Fine.

4. Packing sistem: glepung Jagung mesin kemasan bisa packing karo beda jenis tas, kaya 1kg / 2kg / 5kg / 10kg / 25kg / 50kg.

Packaging:

Kabeh mesin sing cocok kanggo kapal segara.

5t-jagung-milling07


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED