Cina 150t / 24h jagung Tepung panggilingan Mesin Manufacturers na suppliers | Hongdefa

HONGDEFA ngagiling

Since 1982 Branch office in Zambia Uganda Ethiopia

150t / 24h jagung Tepung panggilingan Mesin

Pondok Description:

rupa produk Jagung tipung rupa
jagung germ
jagung bran
tipung sasatoan

jéntré produk

Tags produk

rupa produk Jagung tipung rupa
jagung germ
jagung bran
tipung sasatoan

5t-jagung-milling04
Mesin panggilingan jagung bisa ngahasilkeun nanaon béda tina hidangan jagung, jeung tipung jagung, dahareun pikeun nyieun Afrika dahareun pokok.

5t-jagung-milling05

indéks kualitas produk

eusi keusik ≤0.02%
eusi gajih ≤2.5%
Eusi logam magnét ≤0.003%
eusi Uap ≤13.5-14.5% (dumasar kana jagong atah nurutkeun kalawan standar nasional pikeun neundeun sisikian atah)

Fitur jagung grinding Mesin:

proyék 1. Turnkey tina mesin jagung coét.

2. Advanced rojongan téhnologi jeung desain ngaropéa.

3. karajinan teleb sarta alokasi rasional.

4. konsumsi kakuatan Low.

5. jasa Sampurna sanggeus-jualan.

6. garansi Dua taun.

Aliran teknis:

5t-jagung-milling06

 

Ieu tepung jagung mesin processing panggilingan komérsial, Ieu ngawengku opat-hambalan: cleaning--maize degerminating--milling--maize meal packing

1. sistem beberesih: lamun meuli jagung anu, ilaharna jagung pohara kotor di nagara Afrika. Ku kituna sateuacan processing, perlu meresihan first.In jagung anu aya loba jenis impurity, kawas batu, beusi, tali, plastik jeung sajabana sangkan Nurutkeun ieu kami nganggo jagung kendang sifter / jagung cleaner / jagung destoner jsb mesin keur meresihan jagung anu.

2. sistem Degerminating: Saatos meresihan jagung, saméméh degerminating, mimitina kudu Uap anu jagung jeung ngantep kana saré jagung dina bin Uap pikeun 2-10 jam nurutkeun paménta béda, teras pindah ka degerminator jagung, degerminator bisa scrub nu kulit jagung ti kernel jagung sarta dislodge nu germ ti rohangan na jeung réduksi minimum dina ukuran popotongan pegat.

3. sistem panggilingan: Prosés manufaktur produk ngalibatkeun tilu fundamental sub-prosés. Firstly, fisik detaches nu tilu komponén tina kernel jagung tina saling kalawan sakumaha saeutik éncér atanapi Pergaulan jadi mungkin. Bréh, sorts jeung ngagolongkeun partikel detached kana grup husus sarta panungtungan, ukuran sarta ngurangan partikel ka granularity nu diperlukeun. Tilu komponen nu lajeng recombined sakumaha diperlukeun gumantung kana jenis produk rengse diperlukeun. Tujuan tina prosés nu lajeng, nyaeta mun coplokkeun nu bran jeung germ ti kernels jagung ku disintegration minimum boh endosperm atawa casing bran / germ. The endosperm murni ieu lajeng laun ngurangan di ukuranana pikeun ngabentuk produk tina granularity béda, mimitian ti potongan lumayan gede samp kana tipung jagung pisan Rupa.

4. Packing sistem: tipung jagung mesin bungkusan tiasa paking kalayan jenis béda tina tas, kawas 1kg / 2kg / 5kg / 10kg / 25kg / 50kg.

bungkusan:

Kabéh mesin anu cocog pikeun pengiriman barang laut.

5t-jagung-milling07


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali